16:30

Älvsjö AIK

Referat: Stureby SK - Älvsjö AIK

Förstärkningar på ingång!

Vid hoppborgen möttes de segerrusiga tjejerna av superladdad förstärkning i form av Märta, Stella och Gertrude som skulle få göra efterlängtad debut i den blå tröjan. Med den stora truppen samlad så ekade nu den välbekanta SSK-ramsan kanske högre än någonsin innan matchstart.

Möjligen blev även motståndarna skrämda, för när matchen väl var igång sattes ett massivt tryck in mot Älvsjö-målet. De få gånger som motståndarlaget stack upp så svarade Sofia för distinkta brytningar och i målet briljerade Sonja med snabba och precisa utkast.

Det dröjde dock till slutet av halvleken innan SSK kunde få det välförtjänta målet. Emma passade på att skicka iväg en riktig vänsterslägga medan motståndarnas målvakt var upptagen med något som hände bakom målet. Snyggt var det hursomhelst.

Efter en rekordkort halvtidsvila så blev andra halvlek en kopia av den första, och när Juni visade att hårt arbete lönar sig och satte 2-0 så kunde SSK stänga matchen.

Två segrar och inga insläppta mål, vilken upptakt på höstsäsongen. Skulle tjejerna orka en match till...